top of page

Social media consultancy

Social media is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf of onderneming. Bij Groeneveld Agency begrijpen we dat als geen ander en bieden wij consultancy, trainingen en workshops voor social media aan om u te helpen uw social media-aanwezigheid te versterken.

Onze consultancy voor social media is gericht op het adviseren van bedrijven over hoe zij het beste gebruik kunnen maken van sociale mediaplatformen om hun doelgroep te bereiken en hun online aanwezigheid te versterken. Onze consultants hebben jarenlange ervaring en zijn experts in het bepalen van uw doelgroep, het creëren van een social media-strategie en het implementeren van campagnes.

1-op-1 social media trainingen

Naast consultancy, bieden wij bij Groeneveld Agency ook 1 op 1 social media trainingen aan voor ondernemers of medewerkers. Deze trainingen zijn specifiek gericht op het versterken van de social media-vaardigheden van individuen, zodat ze beter in staat zijn om hun eigen social media-aanwezigheid te beheren. Onze trainers zijn ervaren en gecertificeerde professionals en kunnen aan uw specifieke behoeftes aanpassen.

Social media workshops

Wij bieden ook workshop voor bedrijven, waar u en uw team kunnen leren over de basisprincipes van social media marketing, zoals het schieten van content, het bedenken van content, het bewerken van content en het reflecteren op content. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en een grote portfolio met video's die honderdduizenden tot miljoenen keren zijn bekeken. Dus of u nu op zoek bent naar algemene informatie of specifieke onderwerpen, wij kunnen u helpen.

Scherm­afbeelding 2023-01-11 om 14.49.18.png

Social media training op maat

Bij Groeneveld Agency zijn wij flexibel met het op maat maken van de juiste training. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeftes heeft en wij zorgen ervoor dat onze trainingen specifiek afgestemd zijn op deze behoeftes. Dus of u nu op zoek bent naar consultancy, 1 op 1 trainingen of workshops, wij bij Groeneveld Agency zijn hier om u te helpen uw social media-aanwezigheid te versterken. Neem vandaag nog contact op met Groeneveld Agency voor al uw social media trainingen.

bottom of page