top of page

Voice-over

Bij Groeneveld Agency zijn we trots op onze gespecialiseerde voice-over diensten, met de talentvolle stemacteur Jordan Groeneveld als onze hoofdstem. Met zijn achtergrond in stemacteren en zijn ervaring met verschillende soorten projecten, is Jordan de perfecte keuze voor al uw voice-over werk.

Jordan Groeneveld voice-over portfolio

Jordan Groeneveld heeft een indrukwekkende portfolio opgebouwd. Met een flexibele en aanpasbare stem, kan hij een breed scala aan projecten aan, van commercials tot audiobooks, en van bedrijfsvideo's tot telefonische systemen. Jordan's stem is al meer dan 70 miljoen keer beluisterd op diverse social media kanalen, en hij heeft bewezen een veelgevraagde stemacteur te zijn.

Jordan zet zich gepassioneerd in

Bij Groeneveld Agency begrijpen we hoe belangrijk de juiste stem is voor het succes van een project. Jordan is een professionele stemacteur die zich gepassioneerd inzet voor elk project om ervoor te zorgen dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht. Wij werken samen met u om uw specifieke wensen en doelen te begrijpen en zorgen ervoor dat de voice-over aansluit op de sfeer en de stijl van uw project.

Jordan Groeneveld is een professionele voice-over stemacteur met een geweldige reputatie en een grote hoeveelheid ervaring. Door te kiezen voor Groeneveld Agency voor uw voice-over werk, kunt u er zeker van zijn dat u professionele en kwalitatief hoogwaardige stemopnamen ontvangt die uw project ten goede komen. Neem vandaag nog contact op met Groeneveld Agency voor al uw voice-over behoeftes.

Demo
00:00 / 00:22
bottom of page