top of page

Groeneveld Agency

Groeneveld Agency is een bedrijf dat erop gericht is bedrijven en individuen te helpen een autoriteit te worden in de online wereld. Onze marketing expertise strekt zich uit van social media-beheer tot websiteontwikkeling en tekstschrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een sterk online beeld voor onze klanten.

Jordan Groeneveld

Jordan Groeneveld is de eigenaar van Groeneveld Agency, een social media marketing bedrijf dat gericht is op het versterken van de online aanwezigheid van bedrijven. Jordan is al sinds zijn twaalfde actief op social media en sinds zijn 18e is hij succesvol als influencer. Tot nu toe heeft hij meer dan 200.000.000 weergaven verzameld op zijn social media platforms en heeft hij een hashtag bedacht die 317.000.000+ keer bekeken is. De reden waarom Jordan Groeneveld Agency is gestart is omdat hij het verhaal van bedrijven wil uiten en hen wil helpen mee te gaan in de moderne tijd.

Het team van Groeneveld Agency

Ons team van experts bij Groeneveld Agency werkt samen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of merk opvalt in de digitale ruimte. Of u nu op zoek bent naar hulp bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines (SEO), of het opzetten van een aantrekkelijke social media-campagne, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze diensten omvatten onder andere websiteontwerp en -ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie, social media-management en -advertenties, tekstschrijven, en nog veel meer. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, dus wij werken nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat perfect aansluit op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Online aanwezigheid van groot belang

Bij Groeneveld Agency geloven we dat de online aanwezigheid van uw bedrijf van groot belang is voor succes in de huidige digitale tijd. Laat ons u helpen bij het creëren van een sterk online beeld voor uw bedrijf en uw positie als autoriteit te versterken. Contacteer ons vandaag nog om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw online doelen te bereiken.

Bel

+31 6 48 89 33 59

E-mail

Volg

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page